Smart Business Solutions: How HPRT Thermal Printers Revolutionize Retail, Catering and Logistics

2024-07-02 16:48

u prodavnici.jpg

Zamislite ovo: to je vrući ljetni dan, i osjećate se prljavo. Uđeš u prodavnicu pića, naručiš čaj od manje ledenog potpisivanja mlijeka, a trenutak kasnije, daješ piće sa etiketom detaljno određujući naredbu.

Kancelarijski stol.jpg

Vrijeme je za večeru u zauzetom restoranu. Skeniraš QR kod za stolom da naručiš jelo koje žudiš. Uskoro vam server donosi naredbu.

večerajući.png

Nakon večere, odlazite na svježe produkcije supermarket a. Izaberite kutiju sezonskog odvojenog voća, provjerite etiketu za težinu i cijenu, a na provjeri, kaser vam daje račun zajedno s namirnicama.

kupovina u supermarketu.jpg

Ovo su svakodnevni trenuci. Ali gdje su HPRT-ovi prijemni i etiketi štampači uklapali u ove procese? Znate li?

HPRT: Pametne poslovne rješenja

HPRT-ova linija termalnih štampača se široko koristi u raznim industrijama, s restoranima i maloprodajem samo ogrebaju površinu.

U talasima trgovine, na zaposlenim proizvodnjim linijama, razbijanju trgovinskih trgovinskih trgovina ili ogromnih logističkih centra skladišta, naši proizvodi "Smart Business" tiho izvode svoju moć.

HPRT je vođa termalne tehnologije štampanja, nudi sveobuhvatni raspon proizvoda uključujući industrijske štampače barkoda, štampače na stolu barkoda, prenosive štampače barkoda, štampače POS-a, skenere barkoda, PDA-e i oblačne štampače.

Od standardnog do rješenja profesionalnog razreda, potrebno nam je različito štampanje u sektorima poput vlade, zdravstvene zdravlje, maloprodajne, gostoprimstva, proizvodnje i logistike. Naša misija je da dostavimo sigurne, pouzdane, učinkovite, ekonomske i ekološke riješenja štampanja našim mušterijama.

U restoranu i kuhinjskom okruženju

U današnjem vremenu mobilnog interneta, usluga i upravljanje restoranskim industrijom su prošle revolucionarne promjene. Zahtjev za informacione tehnologije u sektoru restorana postao je glavni trend za budući razvoj.

Većina restorana usvojava samooslužbu, naređujući terminale za smanjenje zahtjeva rada. Ovaj proces neizbježno zahtijeva visoke učinkovitosti, stabilni štampač prijema za obradivanje naredbi.

Restoran POS System.png

● HPRT TP80NB- L Thermal Receipt Printer

HPRT termalne recepcije TP80NB-L ispunjavaju ovu potrebu.

TP80NB L kuhinjski štampar.jpg

Kompakt i 40% manji od tradicionalnih strojeva, uključuje inovativni dizajn otvaranja strane za lako opterećenje papira i besplatnu operaciju.

Kako bi se prilagodila visokoj temperaturi kuhinjskoj okolini, TP80NB-L ima dizajn začepljene komore za opreme, opasan pokrivač vode i prašine, obučenje majčinih ploča otporno na vlagu i posebnu zaštitu interfejsa, osiguranje trajanja i pouzdanosti.

Ovaj termalni štampač POS-a brzo otpisuje popis posuda za učinkovite kuhinjske operacije, a rukuje se za štampu recepta na prednjem stolu potrebno je beznačajno.

● HPRT TP585W serija Thermal Receipt Cloud Printer

TP585W serija 2 inča termalne recepcije oblačne štampače su idealne za naređenje za izvršavanje.

Podrška Wi-Fi povezanosti 2.4GHz i opremljena zvučnikom za glasovne objave, uključuju automatske upozorenja za presjekanje papira i izvan papira.

TP585W oblačni štampar.jpg

Oni integriraju platforme kao što su Ele.me i Meituan i povezuju se s platformom štampanja oblaka HPRT-a, pomažući poduzećima s lakšom rješavanjem najvećeg vremena za večeru.

U Buverage Shops

u prodavnici pića.png

U vrućoj ljetnoj toplini, prodavnice pića doživljavaju svoju vrhunsku poslovnu sezonu.

Za frekvenciju visokog razmjerenog reda, potrebno je imati dvostruki termalni štampar za etikete i recepcije. S jednostavnim naljepnicom, proizvod "informacije o identitetu" se potpuno pokazuje.

HPRT TL31E ispunjava potrebe za otisak etikete i recepta, nude brzinu otisak etikete 127mm/s te brzinu otisak recepta 200mm/s. Podržava različite načine štampanja i interfejse, odgovarajuće za supermarkete, skladište i svakodnevne potrebe za etiketiranje.

TL31E etiketa i štampar recepta.jpg

Serija D25, još jedan odličan izbor, je kompaktni termalni štampar koji podržava materijale do 80 mm u prečniku i etiketi widote od 20-60 mm.

Prikazuje jednostavnu operaciju, opcionalnu povezanost Bluetootha i lako štampanje kroz HereLabel aplikaciju.

U skladištu i Retail

U poslovanom malopravnom okruženju, točnost i vremenski vrijeme oznake police ključno je za iskustvo mušterija i upravljanje investicijama. U skladištu i logistiku, kodiranje proizvoda i praćenje su ključne.

Svaki predmet mora imati jedinstveni identifikacijski kod – a serija HPRT SL32, dizajnirana posebno za ložističke okruženje tržnog centra i skladišta, ispunjava tu potrebu.

sistem skladišta.png

● HPRT SL32 serija

HPRT serija SL32 koristi naprednu tehnologiju za tiskanje termalne tehnologije kako bi proizvela jasne i različite barkode za svaki proizvod, omogućavajući preciznu praćenost i učinkovito upravljanje.

S etiketom dvostrukog režima i štampanjem etikete, prilagođeni su u industriji. Ovaj 3 inča termalni tiskar za etikete brzo i očigledno otpisuje etikete i etikete, proizvodnje barkode, etikete lubanje i etikete, pomažući skladištu i logističkoj industriji postići učinkovito i precizno upravljanje.

SL32 štampar.png

S četiri prilagodljive brzine štampanja, do 180mm/s, serija SL32 sadržava dizajn opterećenja papira u dvostrukom modulu, kompatibilan s različitim vrstama potrošljivih materijala, uključujući rol i slomljeni papir.

intuitivni dizajn ove termalne etikete omogućava zamjenu potrošača lako i uključuje mehanizam papira protiv štapića za daljnje jačanje učinkovitosti.

Njezin učinkovit u upravljanju inventarijama i praćenosti proizvoda se ne sjeća, bez snage rješavajući velike volume.

● HPRT HM-E300

Za štampu mobilnih prijema i etiketa, HPRT-ov 3 inča mobilni štampač prijema HM-E300 je velika rješenje.

HM E300 mobilni štampar.jpg

Izbavljen velikim OLED ekranom za lako gledanje status a, otporan je šokom i može podnijeti kap od 1,2M. Dvostruki modus Bluetooth podržava direktnu mobilnu vezu, a izgrađena 7.4V/2300mAh litijumska baterija osigurava dugotrajnu izvedbu s režimom uštede energije.

HPRT-ova serija "pametna poslovanja" čini svoj znak preko industrija sa svojim izvanrednim funkcijama i različitim funkcijama. Dok se tehnologija napreduje, pametne poslovne rješenje će postati neizbježni trend.

HPRT je posvećen ostvariti preciznije i učinkovitije rješenja štampanja kako bi se ispuniti rastuće potrebe upravljanja poduzećima. U bliskoj budućnosti, naši pametni poslovni tiskari će pomoći više komercijalnih scenarija u ostvarivanju digitalne transformacije, vodeći poslovne operacije u pametniju, učinkovitiju dobu, svjedočiti inovacije i promjenu poslovnih modela.

poziv na cation.png

Kontaktirajte nas da naučimo više o našim detaljima proizvoda i slučajevima aplikacije, i neka etikete HPRT-a i otisci primanja povećaju vaš pametan posao na nove visine!

Kontakt
Koristimo kolačiće na našoj stranici da vam damo najbolje iskustvo korisnika. Koristeći ovu stranicu, složili ste se s korištenjem kolačića.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtjev

  • Molim vas, popunite vrstu zahtjeva.
  • Molim vas, popunite svoje ime.
  • Molim vas, napunite email.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.