HPRT pokreće nove proizvode na 2024. CHINASHOP: uključujući novo poglavlje pametnog Retail!

2024-03-14 17:16

2024 CHINASHOP.png

Od 13. ožujka do 15. godine, 24. Kineska trgovinska sajma za manjinu trgovinu (2024. CHINASHOP) održava se u Nacionalnom centru za izložbu i konvenciju (Šangaj).

Kao profesionalni malopravni sajam svijeta, CHINASHOP pokazuje predviđenje i inovacije Kineske malopravne industrije. Ovogodišnja poštena spajanja 100.000 kvadratnih metara, uključujući preko 800 kompanija sudjelujućih i privlačujući više od 65.000 profesionalnih posjetitelja, ponovno stvarajući velikog događaja maloprodajne industrije.

Pošteno se usredotoči na pametnu malopravnu, zelenu malopravnu i eksperimentalnu malopravnu trgovinu, pokazujući postignuće primjene oblačnog računala i drugih tehnologija i opreme u malopravnom sektoru, kao i odabrane proizvode odgovarajuće za supermarkete i trgovine prikladnosti.

24. Kineska trgovinska saobraćajnica.jpg

Na sajam, HPRT ne samo predstavlja svoje klasične proizvode, koje su mušterija široko voljele tijekom godina, nego i raspravljaju nove proizvode u seriji štampača POS-a i integrirane tiskare težine i pakiranja.

Ove ponude pružaju sveobuhvatljive i inovativne riješenja štampanja i usluge za razne industrije i pametne trgovine. Osim toga, također se uvede prilagođene proizvode i rješenja usluga prilagođene različitim industrijama i scenarijama.

China Retail Trade Fair.jpg

Novo iskustvo proizvoda

HPRT novi proizvod na CHINASHOP.jpg

Novi pokrenuti proizvodi u seriji POS-a i integrirani tiskari težine i pakiranja pokazuju se, ciljevajući ispuniti zahtjeve malopravne industrije, poticati razvoj novih malopravnih formata, te zajedno uključuju niz digitalnih rješenja za smanjenje granica.

1. TP80NB Thermal Receipt Printer

TP80N prijemni štampar.jpg

TP80NB termalni štampar recepta: Ovaj štampar POS-a na stolu, s manjim 40% volumena i dizajnom papira prednjeg izlaska, pruža kompaktno, vodootporano i prašinsko rješenje, veoma povećavajući život uređaja. Njezina visoka brzina mogućnost štampanja od 160mm/s i inovativnog dizajna pokrivanja strane osigurava iskustvo lakog opterećenja papira bez ikakvog zaglavljenja.

2. TP586W Cloud POS Printer

TP586W Cloud Pos Printer.png

TP586W oblačni štampar POS: Njegov kompaktni dizajn tijela čini ovaj štampar idealnim izborom za spašavanje prostora. Podržava Wi-Fi komunikaciju, s opcionalnim modulom 4G dostupnim. Osim toga, kroz HPRT Cloud Service, ona može bezvezno integrirati s platformama dostavljanja hrane poput Meituan i Ele.me, podržavajući glasne objave o statusu štampača i nove naredbe za brzo štampanje platformnih naredbi.

3. TL31 Thermal Receipt i Label Printer

TL31 termalni recept i štampar.png

TL31 termalni recept i otisak etikete: Ovaj termalni štampač slavi brzinu otisak etikete od 127mm/s i brzinu otisak recepta od 200mm/s. Također uključuje veliku papirnu kantu za široku prilagodbu, koja podržava različite načine otisak i interfejse, osigurava široku prilagodbu odgovarajuću za različite komercijalne nastave.

4. WM1 integrirani stroj za težinu i pakiranje

WM1 Weighing and Packaging Integrated Machine.jpg

Težina i pakiranje integriranog stroja.jpg

Integrirana stroja WM1 težina i pakiranja je idealno rješenje za pakiranje malopravnih svježih roba, integriranje težine, pakiranja i štampanja za brz, tačan i automatski proces pakiranja. Prikladno je za različite vrste poslastice, uključujući tvrde pločice, meke pločice, čak i bez poslastice pakiranje, učinkovito smanjujući uporabu materijala za pakiranje. Njezin kompaktni dizajn i jednostavna operacija osiguravaju stabilan, učinkovit proces pakiranja, a također smanjuje troškove rada.

ONEPLUSONE Ai Weighing Scales.jpg

ONEPLUSONE, znak pod HPRT-om, ne samo pruža učinkovite pakiranje i težine integriranih rješenja, nego također donosi značajne ekonomske prednosti maloprodajnicima s svojim prednostima štednje troškova i učinkovitim prostorom. Ovi proizvodi su povereni izbori u brzo mijenjanju malopravnog okruženja, bilo da se bave svježim robama ili traže visoke učinkovitosti i niske troškove operacije.

ONEPLUSONE weighing scaling products.jpg

Kao što se otvara 24. Kineska trgovinska saobraćajna saobraćajna saobraćajnica, toplo vas pozvamo da nas posjetite u National Exhibition and Convention Center (Shanghai) Hall 5.2, Booth B32, da iskusite inovativnu seriju POS-a i polu-automatsku kompaniju WM1 novih proizvoda HPRT-a. To će biti prilika da duboko razumijemo snagu i inovaciju HPRT-a. Radujemo se vašoj posjeti da istražimo kako ti napredne tehnologije mogu pomoći da rastu vaš posao. Upoznajmo se na sajam i počnimo zajedno na novo poglavlje pametnog trgovina!

Kontakt
Koristimo kolačiće na našoj stranici da vam damo najbolje iskustvo korisnika. Koristeći ovu stranicu, složili ste se s korištenjem kolačića.

Pošaljite istragu

Pošaljite istragu

    Molim vas, ispunite vaše ime, e-mail i zahtjev

  • Molim vas, popunite vrstu zahtjeva.
  • Molim vas, popunite svoje ime.
  • Molim vas, napunite email.
  • Molim vas, ispunite sadržaj istrage.